Termeni si Conditii

Termeni și condiții

Acest document reprezintă acordul legal între utilizator și www.bit4u.ro și reglementează utilizarea site-ului și serviciilor oferite. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza www.bit4u.ro. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

1. Descrierea serviciului

www.bit4u.ro oferă servicii de webdesign, creare website, optimizare SEO și alte servicii conexe în domeniul IT în România. Site-ul nostru vă oferă acces la informații, resurse și servicii pentru dezvoltarea și promovarea afacerii dvs. online.

2. Proprietatea intelectuală

Conținutul și materialele disponibile pe www.bit4u.ro, inclusiv dar fără a se limita la text, grafică, logo-uri, imagini, clipuri audio și video, sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Toate drepturile sunt rezervate. Nu aveți dreptul de a copia, reproduce, distribui sau utiliza în alt mod conținutul fără permisiunea noastră sau a proprietarului drepturilor de autor relevante.

3. Confidențialitatea datelor

Suntem dedicați protejării confidențialității și securității datelor personale pe care ni le furnizați. Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, folosim și protejăm datele dvs. personale în cadrul www.bit4u.ro, în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) și legislația românească aplicabilă.

4. Utilizarea site-ului

4.1 Responsabilitatea utilizatorului

Utilizarea site-ului www.bit4u.ro este sub responsabilitatea dvs. Sunteți de acord să respectați toate legile și reglementările aplicabile în timpul utilizării site-ului nostru. Nu sunteți autorizat să utilizați site-ul în scopuri ilegale sau pentru a perturba sau deteriora funcționarea acestuia.

4.2 Accesul la site

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe accesul la site-ul www.bit4u.ro în orice moment și fără notificare prealabilă. Nu garantăm că site-ul va fi întotdeauna disponibil sau că funcționarea sa va fi fără erori.

4.3 Informații de înregistrare

Pentru a accesa anumite secțiuni ale site-ului sau pentru a beneficia de anumite servicii, puteți fi rugat să furnizați informații personale. Sunteți de acord

 că toate informațiile furnizate sunt corecte, complete și actualizate.

5. Tarife și plăți

Pentru serviciile oferite de www.bit4u.ro, se pot aplica tarife și condiții de plată. Informațiile cu privire la tarife și modalitățile de plată vor fi indicate în mod clar înainte de utilizarea serviciilor respective și vor fi în conformitate cu legislația românească în vigoare.

6. Limitări și excluderi de răspundere

Utilizarea site-ului www.bit4u.ro se face pe propriul dvs. risc. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru eventualele daune sau pierderi suferite de dvs. sau alte părți în legătură cu utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza site-ul nostru. Toate informațiile și serviciile oferite prin www.bit4u.ro sunt furnizate “așa cum sunt”, fără nicio garanție implicită sau explicită.

7. Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, în conformitate cu legislația românească în vigoare. Orice modificare va fi adusă la cunoștință publică prin intermediul site-ului nostru. Continuarea utilizării site-ului după modificarea termenilor și condițiilor constituie acceptarea implicită a acestora.

8. Legislație aplicabilă și jurisdicție

Acești termeni și condiții sunt guvernate de legislația românească în vigoare. Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România.

9. Disclaimer

Utilizarea site-ului www.bit4u.ro se face pe propriul dvs. risc. Informațiile, serviciile și conținutul furnizate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu constituie sfaturi sau consultanță profesională. Ne străduim să furnizăm informații precise și actualizate, însă nu putem garanta exhaustivitatea, acuratețea sau relevanța acestor informații. Orice decizie pe care o luați pe baza informațiilor furnizate de www.bit4u.ro este de responsabilitatea dvs. și vă recomandăm să căutați consultanță profesională înainte de a lua astfel de decizii. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru eventualele daune sau pierderi suferite ca urmare a utilizării informațiilor de pe acest site.

Pentru întrebări sau clarificări suplimentare cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site-ul www.bit4u.ro.