Serviciile oferite pentru Business-ul tau

REALIZARE Website

Pentru a prezenta business-ul tau in cea mai buna forma, luand in calcul concurenta si nevoile publicului tinta.

REalizare magazin Online

Custom, adica rapide, usor de actualizat si conforme cu toate standardele de calitate in e-commerce.

RECOMANDARI SEO

Tehnici de optimizare site SEO onpage/offpage pentru clasificarea in motoarele de cautare.

SUPORT WEBSITE

Daca aveti nevoie de ajutor cu site-ul dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.

Site prezentare

In urma consultantei gratuita din partea echipei noastre vom identifica cu dvs. nevoile, asteptarile si cerintele de functionalitate ori design.

Alegerea unor servicii personalizate de creare site web pentru afacerea dvs trebuie sa fie o prioritate pentru compania pe care o reprezinti pe internet. Daca vei alege crearea unui site web cu performante si optimizat SEO, care cuprinde functiile de care ai nevoie vei oferi incredere potentialilor clienti. Fii inspirat si alege un site web profesional care ofera incredere vizitatorilor tai.

Magazin Online

Ajutăm firmele noi sau cu vechime, oferind serviciul de realizare magazin online profesional, modern care ajută la creșterea profiturilor și cotei din social media.

Implementăm soluții bazate pe date concrete pentru că ne dorim ca clienții noștri să prospere și să le creăm oportunități care să conducă la venituri mai mari.

Mentenanta website

Update periodic a modulelor, temelor si a WordPress-ului si asigurarea functionalitatii corecte a acestora.

Optimizare SEO

Optimizare site web sau SEO, rămâne un instrument foarte important de promovare al marketing-ului online, apogeul acestui procedeu este atins când site-ul web respectiv ajunge pe poziția dorită, pe cuvintele cheie de top din acel domeniu de activitate și nu numai.

Cele mai puternice si eficiente instrumente de marketing, care iti pot aduce rezultate semnificative, crescand vanzarile in cel mai scurt timp.

Shopping Cart